Gündem
03 Eki 2011 19:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:52

MİLLİ GAZETE HABER MÜDÜRÜ KENDİSİNİ NASIL SAVUNDU?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Vatan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Koçbaş'ın haberi 5 gün sonra Milli Gazete'ye manşet olmuştu.Habere imza atan isimden Medyaradar'a bir açıklama geldi.

Vatan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Koçbaş’ın haberi 5 gün sonra Milli Gazete’ye manşet olmuştu. Üstelik haberin virgülüne dahi dokunulmamıştı.Medyaradar’ın usta yazarı Varol Ersoy’un gözünden kaçmayan bu "skandal" için Milli Gazete Ankara Haber Müdürü Ahmet Kayır bir açıklama yaptı. Medyaradar yazarı Varol Ersoy’a gönderdiği açıklamada Kayır kendisini bakın nasıl savundu?

Sayın Varol Ersoy,
 
Neden Hayır Diyemiyor başlıklı haber, benim pazartesi günleri haftanın önemli olaylarını değerlendirdiğim sayfama dayanılarak Milli Gazete Yazı İşleri tarafından manşet yapılmıştır. Ben yazımda, haberin Vatan gazetesinden alıntı olduğunu yazdım. Ancak spotta "haberin Vatan’da yeraldığı"na dair ifadem editöryal bir hatadan dolayı sehven çıkarılmıştır.
 
Bu konuda hem Milli Gazete yazı işlerini arayarak konunun düzeltilmesini talep ettim, hem de Vatan’dan Uğur Bey’i arayıp, benim bilgim dışında ortaya çıkan bu hatadan dolayı üzüntü duyduğumu ifade ettim.
 
Bilginize sunar, hayırlı çalışmalar dilerim.

Ahmet Kayır

Milli Gazete