Milli futbolcu, ünlü fenomenle öpüşürken yakalandı! Ateşli pozlarıyla tanınıyor...

Trabzonspor'un ve Milli Takım'ın yıldızlarından Dorukhan Toköz, sosyal medya fenomeni Pelinay İgit ile aşk yaşamaya başladı. Başarılı futbolcu, kız arkadaşıyla bir mekânda öpüşürken görüntülendi. Öte yandan genç aşıklar sosyal medya hesaplarından da paylaşım yaptı.

Milli futbolcu, ünlü fenomenle öpüşürken yakalandı! Ateşli pozlarıyla tanınıyor... - Sayfa 1

Milli futbolcu Dorukhan Toköz ile Pelinay İgit, birlikte geldikleri mekânda yemek yedi. Yemekten sonra uzun süre boyunca mekânı terk etmeyerek sohbet eden Dorukhan Toköz ile Pelinay İgit'in oldukça keyifli oldukları gözlerden kaçmadı. Dorukhan Toköz, sık sık yerinden kalkarak sevgilisi Pelinay İgit'i öptü.

120
Milli futbolcu, ünlü fenomenle öpüşürken yakalandı! Ateşli pozlarıyla tanınıyor... - Sayfa 2

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTILAR
Aşk hayatları ile gündeme gelen genç çift, sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşarak birlikte olduklarının sinyallerini verdi. Dorukhan Toköz, Trabzonspor'dan önce Eskişehirspor ve Beşiktaş'ta forma giymişti.

220
Milli futbolcu, ünlü fenomenle öpüşürken yakalandı! Ateşli pozlarıyla tanınıyor... - Sayfa 3

MİLLİ FORMAYI GİYDİ
26 yaşındaki Dorukhan, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi oynanan Arnavutluk ve Moldova maçları öncesinde açıklanan A milli takım aday kadrosuna Şenol Güneş tarafından ilk kez davet edildi. Arnavutluk ile oynanan maçın 65'incidakikasında Emre Belözoğlu'nun yerine oyuna girerek ilk kez A milli takım forması ile sahaya çıktı.

320
Milli futbolcu, ünlü fenomenle öpüşürken yakalandı! Ateşli pozlarıyla tanınıyor... - Sayfa 4

Pelinay İgit ise sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiriyor.

420