Televizyon
16 Şub 2017 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:29

Milli boksöre ünlülerden büyük destek!

Arda Turan, Mesut Özil, Şahan Gökbakar, Gürkan Uygun ve Kerem Bursin Cumartesi günü Aliaksandr Sushchyts ile karşılaşacak olan Avni Yıldırım'a destek mesajı verdi.

Bu hafta boks heyecanı Milano’da yaşanacak. Boksun yıldızlarının sahne alacağı dev organizasyonda Türk Boksör Avni Yıldırım WBC Süper Orta Sıklet Uluslararası Gümüş Kemer maçında Belaruslu Aliaksandr Sushchyts ile karşılaşacak.

Bugüne kadar çıktığı 14 karşılaşmanın tümünü kazanan ve bu maçların 9’unda rakiplerini nakavt eden WBC 3 numarası Avni Yıldırım, hem unvanını korumak hem de Dünya Şampiyonluğu yolunda önemli bir adım atabilmek için kariyerinde 25 maçta 21 galibiyeti bulunan ve hiçbir boksörün nakavt etmeyi başaramadığı Sushchyts karşısında yeni bir zafer parolasıyla ringe çıkacak.

Arda Turan, Mesut Özil, Şahan Gökbakar, Birkan Sokullu Gökhan-Hakan Özoğuz, Gürkan Uygun ve Kerem Bursin   18 Şubat Cumartesi günü Aliaksandr Sushchyts ile mücadele edecek olan Türk boksör Avni Yıldırım'a destek mesajı verdi.

Arda Turan: “Avni Yıldırım, merhabalar çok selamlar Barcelona'dan. Sana güveniyoruz. Duacınınız. Başarılar. Allah yardımcın olsun. Kazanacaksın Avni...”

Mesut Özil: “ Selam Avni Yıldırım kardeşim. İnşallah kazanırsın. Destekliyoruz. Bütün Türkiye destekliyor seni, Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın. Dualarım seninle.”

Şahan Gökbakar:” Evet Avni’cim sana sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Abi neredesin diyeceksin mantıcıdayım. Boksu bıraktıktan sonra kendimi mantıya hamur işine verdim abi. Seni tek tabanca olduğun ilk dönemlerden beri tanıyorum. Şu anda etrafın baya kalabalık ama hala aynı Avni’sin. Aynı yürekli mert delikanlısın. Kendini hiç bozmadın hiç de bozacağını düşünmüyorum. Seninle bolca spanning yapmışlığımız var biliyorsun. “

Birkan Sokullu: Avni Yıldırım başarılar dilerim.

Athena (Gökhan- Hakan Özoğuz): “Avni Yıldırım kardeşim Dünya Şampiyonluğu yolunda yumruğunda Türkiye’yi taşıyorsun. Milano’da sana başarılar seni çok seviyoruz. Tek yürek olarak beraberiz. Bütün Türkiye seninle.”

Gürkan Uygun Kerem Bursin: “Avni kardeşim yanında değiliz ama seninleyiz.” 

Milano Boks Gecesi 18 Şubat Cumartesi canlı yayınla 23.00’te TV8,5’ta…