Gündem
07 Mayıs 2010 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

MİLLETVEKİLLERİ BİRBİRİNE GİRDİ, CÜNEYT ÖZDEMİR ÇARESİZ SEYRETTİ!

AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirine girdi, canlı yayında ipler kopunca Cüneyt Özdemir olan biteni çaresizlik içinde izlemek zorunda kaldı.

CNN Türk ekranları eşi benzeri az görülür bir canlı yayın kapışmasına sahne oldu. Cüneyt Özdemir’in hazırlayıp sunduğu 5N 1K’da AK Parti ve CHP milletvekilleri akıllara zarar bir polemik yaşadılar.

CHP milletvekili Engin Altay ve AK Parti milletvekili Nurettin Canikli’nin katıldığı programda Deniz Baykal ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kişisel servetleri tartışıldı, suçlamalar, hakaretler havada uçuştu.

İki taraf da biribirini ciddi ithamlarla eleştirirken kendi genel başkanlarını ise adeta ölümüne savundu. Tartışmanın tansiyonu yükseldiğindeyse adeta ipler kotu ve iki milletvekili de karşılıklı olarak birbirlerine bağırmaya başladılar.

İşte tartışmanın o anlarında Cüneyt Özdemir’in çaresizliği görülmeye değerdi. İki milletvekilinin canlı yayında birbirine girmesi karşısında adeta ne yapacağını şaşıran Özdemir, dakikalarca uyarmasına rağmen iki vekili de sakinleştiremeyince olan biteni çaresizlik içinde izlemek zorunda kaldı.

İŞTE O ANLAR...