Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olsun? Aralarındaki fark şaşırttı!

2023 yılında yapılacak seçimler için geri sayım devam ederken Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini koruyor. Konuyla ilgili bir anket çalışması yapan Areda Araştırma, vatandaşlara "Sizce Millet İttifakı'nın adayı kim olmalıdır?" sorusunu yöneltti. Katılımcıların yüzde 41.3'ü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu derken, ikinci sırada yüzde 19.1 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer aldı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olsun? Aralarındaki fark şaşırttı! - Sayfa 1

2023 yılının haziran ayında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde kulislerde hareketli günler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı'nın adayı olduğunu açıklarken, Millet İttifakı'nın adayı ise henüz belirsizliğini koruyor.

113
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olsun? Aralarındaki fark şaşırttı! - Sayfa 2

 Başta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm muhalefet liderleri ise aday gösterecekleri ismi, seçim tarihinin belli olmasından sonra açıklayacaklarını belirtiyor.

213
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olsun? Aralarındaki fark şaşırttı! - Sayfa 3

CHP LİDERİ ZİRVEDE
Seçimler için geri sayım devam ederken Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacak isimle ilgili bir çalışma yapıldı.

313
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olsun? Aralarındaki fark şaşırttı! - Sayfa 4

Konuya ilişkin bir anket düzenleyen Areda Araştırma, vatandaşlara "Sizce Millet İttifakı'nın adayı kim olmalıdır?" sorusunu yöneltti. 

413