Politika
23 Eki 2022 16:11 Son Güncelleme: 23 Eki 2022 16:15

Millet İttifakı'nın adayı kim olacak? "5 milyon kişinin katılacağı mitingde açıklayacağız"

2023'te yapılacak seçimlere adım adım yaklaşılırken Millet İttifakı'nın çıkaracağı aday merak konusu oldu. Farklı farkı iddialar ortaya atılırken Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Millet İttifakı'nın adayının Ankara'da 5 milyon kişinin katılacağı mitingde açıklanacağını duyurdu.

Haziran 2023'te yapılacak seçimler için partiler ve ittifaklar resmi takvim açıklanmadan şimdiden seçim maratonuna başladı. Seçimlere için en merak edilen konuların başında Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin çıkaracağı aday merak konusu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının geçtiği adaylıkla ilgili olarak farklı farklı iddialar gelmeye devam ediyor.

ENGİNYURT'TAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Son olarak Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Enginyurt paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Millet masasının Cumhurbaşkanı adayını, Ankara meydanında 5 milyon insanımızın katılacağı mitingle açıklayacağız. 13. Cumhurbaşkanı, Çankaya yokuşunda, M. KEMAL ATATÜRK emrinde olacaktır."