Televizyon
05 Tem 2022 07:12 Son Güncelleme: 05 Tem 2022 07:12

Millet İttifakı’na yönelik sert sözler! ‘Beceriksizlik olarak görüyorum…’

CHP kulislerinin nabzını tutan gazeteci Şaban Sevinç, tv100'de ekranlara gelen Taksim Meydanı'nda, Millet İttifakı’na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Akademisyen / Akşam Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Gazeteciler Şaban Sevinç ve Hacı Yakışıklı; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemin sıcak başlıklarını masaya yatırdı.

Konuklar, yeniden belde statüsü kazanarak sandığa Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga'daki seçim sonuçları üzerinden mevcut ittifakların durumunu değerlendirildi.

'CUMHUR İTTİFAKI OLDUKÇA DİRİ VE SEÇİM REFLEKSİ ÇOK GÜÇLÜ, MİLLET İTTİFAKI'NDA BECERİKSİZLİK VAR''

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Şaban Sevinç, Millet İttifakı'nı becerisizlik olmakla eleştirip, Cumhur İttifakı'nın seçim refleksini övdü.

Sevinç, sözlerini şöyle tamamladı;

“Cumhur İttifakı oldukça diri ve seçim refleksi çok güçlü. Millet İttifakı ne yapacağını bilemez durumda, bir beceriksizlik var. CHP’nin (Dodurga’da) aday çıkaramamasını beceriksizlik olarak görüyorum. Kafa karışıklığı var.”

Yeni Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ise ekonomik krizin 15 Temmuz hain darbe girişimi nedeniyle yaşandığını söyledi. Yakışıklı, "Daha 6 sene önce boğaz köprüsü kapatılmış, başkentinde insanlar öldürülmüş, meclisi, külliyesi bombalanmış bir ülkeden bahsediyoruz. Türkiye’nin ekonomisinin yerine oturamamasının sebebi budur. Bunlar gerçekleşmemiş olsaydı bu noktaya gelmezdi." ifadelerini kullandı.

İşte o açıklamalar: