Miley Cyrus, hayranlarına çıplak seslendi!

Gün geçmiyor ki ABD'li sanatçı Miley Cyrus çılgınlık yapmasın; klipleri, konserleri hatta instagram paylaşımları olay olan Cyrus yine dillerden düşmüyor. Bu sefer kıyafet odasına giren ve orada çıplak bir şekilde poz veren Cyrus, pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Miley Cyrus, hayranlarına çıplak seslendi! - Sayfa 1

Cyrus, ailesi Kanada'ya taşındığında, 9 yaşındayken rol yapmaya ilgi duymaya başladı. İlk rolü, babasının oynadığı Doc adlı bir dizide, misafir oyunculuktu. Dizide, Kylie adlı bir kızı canlandırdı. 2003'te, Tim Burton'un yönettiği Büyük Balık adlı filmde, genç Ruthie'yi canlandırdı. Ayrıca Rhonda Vincent'ın If Heartaches Have Wings adlı müzik videosunda da oynadı.

121
Miley Cyrus, hayranlarına çıplak seslendi! - Sayfa 2

2006 yılında Disney Channel'da yayınlanan Hannah Montana dizisinin başrolünde oynaması Miley'nin Dünya çapında tanınmasını sağlamıştır. Ayrıca Aralık ayında başladığı bir film olan Hannah Montana:The Movie yi bitirdi. Bu film Los Angeles ve Tennesee'de çekildi. Film Türkiye'ye 15 Mayıs 2009'da geldi. 28 Ağustos 2009'da son albümü The Time of Our Lives'i çıkardı.

221
Miley Cyrus, hayranlarına çıplak seslendi! - Sayfa 3

Türkiye'de 16 Nisan 2010'da gösterime giren The Last Song filminde 'ta Liam Hemsworth ile birlikte oynadı. Ayrıca Miley'nin kendi otobiyografisini yazdığı "Miles to go" yani "Millerce gitmek" adlı bir kitabı vardır. Rol hayatı boyunca birçok dizide konuk oyuncu olarak da rol almıştır. Disney Channel dizisi Hannah Montana 23 Nisan 2011 Cumartesi günü finalini yapmıştır.

321
Miley Cyrus, hayranlarına çıplak seslendi! - Sayfa 4

 "Can't Be Tamed" adlı albümünü 2010 yılının Mayıs ayında çıkarmış ve aynı isimli şarkısına klip çekmiştir. 2010 yılında Rock Mafia adlı sanatçının "The Big Bang" adlı şarkısının klibinde Kevin Zegers'la oynamıştır. 2012 yılında Two And A Half Men adlı dizide "Missi" rolünde oynamıştır. Kız hayranlarına Smiler, erkek hayranlarına BoySmiler denmektedir.

421