Gündem
02 Ağu 2021 15:01 Son Güncelleme: 02 Ağu 2021 15:06

Milas Belediye Başkanı'ndan bakanlara sitem!

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "3 Bakanımız Milas’ta açıklama yapıyor, ben ekranlardan izliyorum. Diğer belediyelerle olan işbirliğimizi bakanlıklarımızla da kurabilmeyi isterdik" dedi.

Muğla'nın Milas ilçesi Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yangın Koordinasyon Merkezi'nde yangınlarla ilgili son bilgileri paylaşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un açıklamaları sırasında Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Belediye olarak ... sürece daha fazla dahil edilmeyi isterdik" dedi.

Tokat, "3 Sayın Bakanımız Milas’ta açıklama yapıyor, Milas Belediye Başkanı olarak ben ekranlardan izliyorum… Belediye olarak, diğer belediyelerle olan yakınlık ve iş birliğimizi bakanlıklarımızla da kurabilmeyi, sürece daha fazla dahil edilmeyi ve birlikte olabilmeyi isterdik…" diye yazdı.

Tokat, öncesinde de "Çökertme’den sonra Bozalan büyük tehdit altında. Günün yarısı gitti. Köylüler bizleri kurtarın diye yalvarıyor. #havadandestekistiyoruz Acil şekilde #HAVADANMUDAHALE istiyoruz," paylaşımı yaptı.