Magazin
11 Haz 2021 20:22 Son Güncelleme: 11 Haz 2021 20:27

Milano'daki tarzıyla nefes kesmişti! Serenay Sarıkaya hüsrana uğrattı

Son günlerde giyim stiliyle adından söz ettiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bu kez giydikleriyle hüsrana uğrattı.

Bvlgari'nin yüzü olarak gittiği Milano'da şıklığıyla nefes kesen Serenay Sarıkaya'ya önceki gün Bebek’te objektiflere yakalandı. Milano'dan karelerini sosyal medya hesabından paylaşan 28 yaşındaki güzel oyuncuya takipçilerinden yorum ve beğeni yağmıştı. Sarıkaya'ya Türkiye'ye dönmek yaramadı.

Önceki gün Bebek'te objektife takılan güzel oyuncu, 6 bin 500 TL'lik Prada çantası ve 4 bin 700 TL'lik Rick Owens marka sandaletiyle kombinlediği kıyafetiyle görenleri hüsrana uğrattı.

Bulgari’nin Türkiye’deki reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, markanın Milano’da düzenlediği davette dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya gelmişti.

Oyuncu, etkinlikle ilgili sorulara “Çok güzel bir davet oldu. Ben de markanın Türkiye yüzü olarak yer aldım” yanıtını verdi.

İşte Seranay Sarıkaya'nın Milano'dan kareleri....

BİKİNİ KARELERİNİ PAYLAŞTI

Son dönemde iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddia edilen ancak bu iddiaları kesin bir dille reddeden 28 yaşındaki güzel oyunu Serenay Sarıkaya, Göcek'teki tatiline devam ediyor. Sarıkaya, tatilinden fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sarıkaya'nın Instagram hesabından paylaştığı leopar desenli mayolu fotoğraflarını takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

‘BERGEN’ FİLMİNDEN AYRILDI

Serenay Sarıkaya geçen günlerde ‘Bergen’ filminin başrolünü canlandırmaktan vazgeçmişti. Sarıkaya, ayrılık nedenini, yeni projeleriyle filmin çekim tarihlerinin çakışması olarak açıklamıştı.

GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Serenay Sarıkaya'nın İş insanı Haldun Demirhisar'la görüntülenmesinin aradından ikilinin aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor.

Serenay Sarıkaya, Göcek Bedri Rahmi Koyu'nda Haldun Demirsihar ile teknede görüntülenmişti. Serenay Sarıkaya, adının aşk dedikodularına karıştığı ve teknede görüntülendikten sonra "Arkadaşım" açıklamasını yaptığı Haldun Demirhisar’la geçtiğimiz günlerde Göcek'te yeniden objektiflere takılmıştı.

İkilinin üst üste görüntülenmelerinin ardından aşk yaşadığı dedikoduları alevlenmişti.

Her sene tekne tatili yapan Serenay Sarıkaya, bu kez lüks tutkusu için yatırım yapacak.Şimdiye kadar hep dostlarının teknesinde tatil yapan Sarıkaya, Azimut marka tekne almaya hazırlanıyor. Sarıkaya, şimdilerde Göcek'te sevgilisinin çiftliğinde tatiline devam ediyor.

2 sene hazırlık yaptığı "Bergen" filminden de ayrıldığını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından duyuran güzel oyuncu geçtiğimiz gün Fethiye'de tekne baktı. Azimut marka tekneleri inceleyen Serenay Sarıkaya'ya, annesi Ümran Hanım da eşlik etti.