Gündem
23 Kas 2016 14:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Migros ünlü internet sitesini satın aldı!

Migros geçtiğimiz Şubat ayında hizmetlerini durduran siteyi satın aldı.

Doğal gıda online alışveriş markası Tazedirekt, Migros Grubu ile geri dönüyor. 2014 yılı sonunda kurulan, doğal ve yerel gıdaları kaynağından tüketici ile buluşturan Tazedirekt, verimlilik sorunlarını gerekçe göstererek geçtiğimiz Şubat ayında hizmetlerini durdurmuştu.

“YENİDEN HAYAT VERİYORUZ”

Tazedirekt'in Macrocenter'ın operasyonel deneyimi ile yoluna devam edeceğini söyleyen Özgür Tort, “Migros Grubu, 62 yıllık tecrübesinde farklı alışveriş deneyimlerini koruyarak müşterilerinin tercihlerine yakın durdu. Bu çerçevede kısa sürede tüketicinin ilgisiyle karşılanmış, gönlünde gerçek bir yer edinmiş Tazedirekt'in operasyonel sebeplerle varlığını sürdürememiş olmasından dolayı üzüntü duyduk. Bu nedenle, Tazedirekt markasının yaşadığı operasyonel sorunları, Macrocenter'ın kuvvetli altyapısı ve hizmet kalitesiyle aşarak, müşterilerinin alışkın oldukları lezzetlere Tazedirekt ile ulaşmalarını sürdüreceğiz” dedi.



“DNA’SINDA DEĞİŞİKLİĞE GİTMEYECEĞİZ”

Özgür Tort, “Tazedirekt'in ayrı bir alışveriş platformu olarak, DNA'sında değişikliğe gitmeden, “âlâ ürün ve âlâ hizmet” kalitesiyle kaldığı yerden devam edebilmesi için gerekli yetkinlik ve gücü sağlayacağız” dedi.

“LOVE BRAND”I “LOVE MARK”A TESLİM EDİYORUM

Tazedirekt satışı ile ilgili olarak konuşan Tazedirekt.com'un kurucusu Hasan Aslanoba, “Tazedirekt benim çocuğum gibiydi. Çok emek verdim. Tazedirekt son 5 ayda ortalama yüzde 30'lık bir büyüme sağlamıştı. Ancak, maalesef bir takım operasyonel sorunlar nedeniyle devam ettirmemiz mümkün olmadı. Temellerini kurduğum ve kısa sürede müşterilerin gözünde “love brand” olan markamı şimdi başka bir “Love Mark”a teslim etmiş olmaktan dolayı son derece mutlu ve huzurluyum” dedi.