Medya
24 Eyl 2013 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

MİDE BULANDIRICI VE TİKSİNDİRİCİ! AHMET KEKEÇ'TEN CAN DÜNDAR'A AĞIR HAKARET!

Star yazarı Ahmet Kekeç olaylı derbide yaşananları yorumladığı yazısında Can Dündar için çok ağır ifadeler kullandı.

Olaylı geçen Beşiktaş Galatasaray derbisinin ardından başlayan tartışma giderek siyasi bir içerik kazanırken Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç de konuyu köşesine taşıdı.

CAN DÜNDAR İÇİN KAVGA ÇIKARTACAK İFADE!

Statta yaşananları üzerinden siyasi bir çıkar hedeflendiğini savunan Kekeç,Hürriyet ve Today’s Zaman’a yüklenirken ve Can Dündar için ağır ifadeler kullandı. Milliyet’ten kovulan Can Dündar’a ciddi suçlamalar yönelten Kekeç "Gide gide mide bulandırıcı ve tiksindirici bir varlık haline gelen Can Dündar" diyerek şaşırttı.

İşte Kekeç’n yazısındaki ilgili bölüm:

Hürriyet gazetesinin internet sitesine vaziyet eden zat (ismi Bülent Mumay’mış), hemen durumdan vazife çıkarır ve Beşiktaş­ Galatasaray derbisinde polisin biber gazı kullandığını, bu nedenle taraftar grubunun sahaya indiğini yazar.
Today’s Zaman bu fikriyatı destekler: “Evet, polis biber gazı kullandı. Taraftar sahaya indi.”
Can Dündar boş durur mu?
Gide gide mide bulandırıcı ve tiksindirici bir varlık haline gelen Can Dündar, Gezi’de sahnelediği provokasyona level atlatır, gözümüzün içine baka baka, “Polis biber gazı kullandı. RTE’nin Ak güçleri taraftar grubuna saldırdı. Olaylar çıktı...” yazar. Bu mesaj, sosyal medya aracılığıyla “yurt sathına” yayılır. (“Oğlum kayboldu” diyemiyor. Çünkü her defasında oğlu Ankara’da ortaya çıkıyor.)
Nitekim öyle oldu...
Değerli iki gazetemizin “polis biber gazı kullandı, ortalık karıştı” haberleri ve Can Dündar’ın yalan beyanı anında dolaşıma girdi...
Fakat, ufak bir hesap hatası yaptılar...
Daha doğrusu küçük bir ayrıntıyı (aslında büyük bir ayrıntıydı) es geçtiler...
Bizi devrimin nurlu ufuklarına taşıyacak kalkışmaya “vesile” teşkil eden Beşiktaş­Galatasaray derbisini Lig TV canlı olarak yayınlıyordu ve bütün Türkiye izliyordu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ