Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’

2009 yılında hayatını kaybeden ABD’li ünlü pop yıldızı Michael Jackson’ın eski koruması Matt Fiddes, çocuk tacizi iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Michael Jackson, 2019 yılında yayımlanan “Leaving Neverland: Michael Jackson and Me” adlı belgeselin merkezinde yer alan bir dizi çocuk istismarı iddialarıyla tüm dünyada büyük bir tepki topladı. Ailesi ise bu iddiaları reddetti.

111
Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 2

Şimdi de Michael Jackson'ın eski koruması Matt Fiddes, pop yıldızının sahip olduğu iddia edilen ‘gizli çocuk odası’nın arkasındaki gerçeği ortaya çıkardı.

211
Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 3

“O ODA, JACKSON EVİ SATIN ALMADAN ÖNCE DE VARDI”

Konuya ilişkin Scott McGlynn'in Podcast adlı programında konuşan, şimdi bir girişimci ve ünlülerin kişisel antrenörü olan Fiddes, “Jackson’un çocuk odası inşa ettiği iddiası yanlış. Evi satın aldığında oda zaten oradaydı ve aslında bir panik odasıydı. Adam bir multi-milyarderdi ve panik odasının olması tamamen normaldi. Bir kapıyı iterek girerdiniz ve orada bir sorun çözülene kadar kalmanız için sizi eğlendirecek birkaç eşya vardı” dedi.

311
Michael Jackson’ın koruması seneler sonra açıkladı! ‘İstismar iddiaları…’ - Sayfa 4

“GİZLİ BİR ODA DEĞİLDİ”

Odaya herkesin erişiminin bulunduğunu belirten koruma, “Birçok kez Jackson'ın hayranları evinin yakınına paraşütle inerdi ve ardından alarmlar çalardı. Personeli ona odaya girmesini söylerdi. Yani gizli bir oda değildi, insanlar saçma sapan şeyler söylüyor” ifadelerini kullandı.

411