Magazin
27 Oca 2012 13:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:17

MICHAEL JACKSON'I MI BEKLİYORSUNUZ?

Cihangir'de bir oyuncunun doğum günü sırasında mekanın kapısına yığılan magazin gazetecilerini gören Serkan Keskin öyle bir şaşırdı ki...

Oyuncu Sedef Avcı, doğum gününden üç gün sonra Cihangir'de "Mazi Kalbimde Yaradır" dizisindeki rol arkadaşı Özgür Çevik ve arkadaşlarıyla kutlama yaptı.

Mekanda yaklaşık dört saat kaldıktan sonra Avcı, doğumgünü pastasını üfledi. Avcı, pastanun mumlarını üflediği sırada Çevik de kendisine eşlik etti. Mekan çıkışında ise Avcı ve Çevik'i bir basın ordusu takip etti.
 
Michael Jackson'ı mı bekliyorsunuz?
 
Yan tarafta cafeye girerken basın ordusunu gören "Leyla ile Mecnun" dizisinde İsmail Abi karakterini canlandıran Serkan Keskin ise şaşkınlığını gizleyemedi. Keskin basın mensuplarına, "Michael Jackson'ı mı bekliyorsunuz" diyerek espri yaptı. Doğum günü kutlanan mekanın üst katında oturan Işın Karaca, basın ordusunu görünce twitter'dan, "Evin balkonuna bir çıktım, mahallemize ünlü uğramış, magazin muhabirleri iş başında" diyerek üst kattan gazetecilerin fotoğrafını çekip, hayranlarıyla paylaştı.

Sercan KISMET / MİLLİYET