Mia Khalifa'dan Shakira'ya çok sert Beyrut tepkisi

Mia Khalifa, kendisi gibi Lübnan asıllı olan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'ya, Beyrut'ta yaşanan korkunç patlama karşısında sessiz kalmasından ötürü "Paranı değil, sadece sesini yükselterek insanlara destek olmalıydın" diyerek sitem etti.

Mia Khalifa'dan Shakira'ya çok sert Beyrut tepkisi - Sayfa 1

Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen ve 170'ten fazla kişinin öldüğü feci patlamanın ardından birçok yıldız bağış yaparken, Shakira'nın sessizliğini koruması Khalifa ile birçok sosyal medya kullanıcısını harekete geçirdi.


136
Mia Khalifa'dan Shakira'ya çok sert Beyrut tepkisi - Sayfa 2

27 yaşındaki Lübnan doğumlu ABD'li porno film yıldızı Mia Khalifa, Shakira'nın Lübnan'daki insani yardım çalışmalarına para bağışlamasını yeterli bulmayarak, Beyrut sakinlerinin çektiği acıyı dünyaya duyurmadığı için Lübnan'ı yüzüstü bıraktığını söyledi.


236
Mia Khalifa'dan Shakira'ya çok sert Beyrut tepkisi - Sayfa 3

Instagram hesabından açıklama yapan Khalifa, Shakira'ya "Yarı Lübnanlısın ve tatillerde aileni Lübnan'a götürüyorsun ama senin, onlar için dünyada bir etki yaratmana en çok ihtiyaç duydukları tüm zaman boyunca sen sessiz kaldın" şeklinde seslendi.


336
Mia Khalifa'dan Shakira'ya çok sert Beyrut tepkisi - Sayfa 4

Khalifa ayrıca, Shakira'nın 68 milyon takipçili Instagram hesabının ekran görüntüsünü paylaşarak, "Paranı değil, sadece sesini yükselterek, insanların bu trajedinin vehametini anlamasına yardımcı olman yeterliydi" şeklinde isyan etti.


436