Gündem
05 Şub 2015 09:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

MHP'ye bomba vekil adayı! Ünlü isim aday olacak mı?

Ünlü sanatçı, Aralık ayında yapılan kongrede, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak parti içindeki konumunu güçlendirdi.

Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimlerine hazırlanan MHP’de öncelik kongre olacak. Kongrenin ardından milletvekili adaylarına yoğunlaşacak olan MHP’nin sürprizi, oyuncu Mehmet Aslan...

MHP, seçimden önce büyük kongreyi yapmak üzere hazırlıklarını tamamladı. 21 Mart’ta Ankara’da büyük kongre toplanacak. MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçimden önce yeniden genel başkan seçilecek. Taşrada olduğu gibi merkez yönetimi de seçimlerde partinin başarı grafiğini yükseltecek isimlerden oluşacak. Milletvekili seçilecekler ile teşkilatlarda görev alacaklar ayrılacak; böylece küskünlükler önlenecek.



Kongrenin hemen ardından milletvekilliği listelerine dönük çalışmalar başlayacak. Ön seçim zaman sıkışıklığı nedeniyle mümkün görünmüyor. MHP, merkez ve temayül yoklamalarına ağırlık verecek. Listelerde, Bahçeli etkili olacak.

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan sanatçı Mehmet Aslan aday adayları arasında öne çıkıyor. Gazinocular Kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan filmlerde ve dizilerde rol alıyor. Aslan’ın, Bahçeli’ye hayranlığı biliniyor.

Habertürk