Medya
01 Ağu 2022 11:37 Son Güncelleme: 01 Ağu 2022 11:51

MHP’nin hedefindeki o isim geri döndü! Habertürk’te flaş gelişme…

Geçtiğimiz yıl MHP’nin hedefine oturan isim Habertürk’e geri döndü. “Söyleyecek sözümüz, yazacak haberimiz var” diyen isim, dönüşünü “Doğrunun-Hak’kın ve Halkın yanında olmaya devam… Yeniden Merhaba…” diyerek duyurdu.

Geçtiğimiz yıl MHP’nin hedefine oturan Bülent Aydemir, Habertürk’e geri döndü. Sitedeki yeni yazısını “Söyleyecek sözümüz, yazacak haberimiz var” diyerek paylaşan Aydemir, dönüşünü “Doğrunun-Hak’kın ve Halkın yanında olmaya devam… Yeniden Merhaba…” diyerek duyurdu.

İşte o paylaşım…

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin 100 maddelik yeni anayasa taslağını duyurduğu basın açıklamasını canlı yayındaki programında gündemine taşıyan Habertürk TV sunucusu Ebru Baki MHP'nin hedefi olmuştu. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in, Baki'ye yönelik tweetlerine tepki gösteren Bülent Aydemir ise televizyondaki yayında "Bu ifadeleri aynen Ulvi Bey'e iade ediyorum" diyerek, hem Yönter'e hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye “Özür dile” çağrısında bulunmuştu.

Ancak bu çağrı MHP cephesinde çok sert karşılık bulmuştu. Önce MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ebru Baki ile Bülent Aydemir'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ardından da Bahçeli "#HabertürkTvİzlemiyorum" paylaşımında bulunmuş bu gelişmenin ardından ise Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz ile Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in görevlerinden ayrıldıkları duyurulmuştu.

BÜLENT AYDEMİR KİMDİR?

20 Mayıs 1976 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Bülent Aydemir, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlamıştır.

Mesleğe ilk olarak 1996 yılında İhlas Haber Ajansı Ankara haber merkezi ile giriş yapan Bülent Aydemir, burada muhabirlik, editörlük, yurt haberler müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

Sabah gazetesinde Başbakanlık muhabirliği yapmış ve Habertürk gazetesinde Başbakanlık muhabirliği görevini sürdürmüştür.

5 yıl Habertürk gazetesi Ankara Haber Müdürü olarak çalıştıktan sonra Habertürk gazetesinin Ankara Temsilciliğine atanmıştır. Geçen yıl MHP ile ilgili krizin ardından istifa kararı alan Aydemir, şimdilerde Habertürk gazetesine geri döndü ve köşe yazıları yazmaktadır.