Gündem
02 Nis 2013 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

MHP'NİN GAZETESİNDEN ŞAHİN'E SERT CEVAP; NE MOZAİĞİ ULAN!

Türkeş yaşasaydı çözüme destek verirdi' diyen Mehmet Ali Şahin'e Ortadoğu gazetesinden cevap: "Ne mozaiği ulan.."

MHP'nin gazetesi Ortadoğu bugünkü manşetinde Meclis eski Başkanı ve AK Parti milletvekili Mehmet Ali Şahin'in sözlerine tepki göstererek Alparslan Türkeş'in 'NE MOZAİĞİ ULAN' sözlerini manşete taşıdı.
 
MEHMET ALİ ŞAHİN'E AĞIR HAKARET
 
Manşetten Mehmet Ali Şahin'e ağır sözlerle yüklenen Ortadoğu gazetesi, "Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Öcalan'ın gözüne girmeye çalışan Mehmet Ali Şahin, boşuna yırtınma. MHP içinde PKK açılımına destek verecek bir tane kansız, alçak, şerefsiz, sütü bozuk bulamazsın" ifadeleriyle Şahin'e sert çıktı.
 
''TÜRKEŞ OLSAYDI DESTEK VERİRDİ'
 
''MHP'nin başında şu anda rahmetli Türkeş olsaydı, çözüm sürecine en büyük desteği verirdi'' diyen Şahin, gazeteci Faruk Bildirici'nin yayımladığı bir kitapta Alparslan Türkeş'in terörle ilgili bazı ifadelerinin yer aldığını anlatmıştı.

BAHÇELİ BU SAVAŞ SÜRSÜN İSTİYOR
 
Şahin, şunları söylemişti; ''Ülkede bazı olaylar yaşanıyor ve bunların karşısında Türkeş, 'durun, Türkler ve Kürtler birbirinin akrabasıdır, kardeştir. Bunları çatıştırmak Türkiye'yi böler' diyor. Hükümet de 'bunlar çatışmasın' diye bir süreç başlatıyor, şimdiki MHP Genel Başkanı da 'bu savaş sürsün' diyor. 'Terör örgütünün kökü kazınsın, savaş sürsün, kavga devam etsin' diyor. 30 yıldır kökü kazınmadı, 30 yıl daha mı şehit cenazelerini karşılayacağız?''