Medya
05 Ağu 2020 11:35 Son Güncelleme: 05 Ağu 2020 13:02

MHP'nin gazetesi Akşener'i hedef aldı: “Mahalle bohçacıları gibi yedi mahalle gezip…”

MHP’nin yayın organı Türkgün gazetesi yazarı Mustafa Önder, “Çekin ellerinizi” başlıklı yazısında, İYİ Partilileri hedef aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada MHP’den ayrılıp İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener’e “evine dön” çağrısında bulunmuştu. Bahçeli’nin açıklamasının ertesi gününde Türkgün’de İYİ Partililerin hedef alınması ise dikkat çekti.

Türkgün yazarı Mustafa Önder bugünkü yazısında, MHP’de kongre telaşının başladığını belirtti. Önder, Bahçeli’nin “evine dön” çağrısında bulunduğu İYİ Partililer için ise “Mahalle bohçacıları gibi yedi mahalle gezip bir baltaya sap olamayan kimliksizler” ifadelerini kullandı.

Mustafa Önder’in bugünkü yazısının ilgili bölümü şöyle:

“MHP’de kongre telaşı başladı…

Belirlenecek teşkilatlarda kutlu davanın erleri, Devlet Ata’nın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071’in yol haritasını ve iktidarı belirleyecek!

Modern ve ağabey Türkiye ile Turan’ın omurgasını oluşturacak…

Bize yiğit, karakterli, vefalı, fedakâr, sadakat ve liyakat sahibi erler gerek…

Duyuyoruz ki, ‘Hançer ustası’ ve ‘gölgesi boyunu aşmış cüceler’  yine teşkilatların kapılarında peydah olmuşlar…

Teşkilat çayı içmemiş zındıklar Ülkücü avında, liste derdinde…

Balgat’taki kalede bir koltuk kapabilme telaşına düşerek ilçe ve il teşkilatlarında delegelere algı operasyonuna girişmişler…

Mahalle bohçacıları gibi yedi mahalle gezip bir baltaya sap olamayan kimliksizler, İP’e dolananların alçakça saldırıları karşısında Devlet Bey’in yanında olamayan fırıldaklar, hasbelkader ilçe ve il yönetimlerinde olup kahpece sosyal medyada Bahçeli düşmanlığı yapan riyakârlar ortalıkta ‘adamım’ diye dolaşmasın boşuna!

14 Mart 2021 Kurultayı, MHP’nin şahlanış ve iktidara yürüyüş kurultayıdır…

Devşirme, dönek, hain, kumpasçı, fırıldak, riyakâr Bizans artıklarına artık bu kalede yer yok…

Hiç kimse bu ‘Hareket’in üstünde ve vazgeçilmez değildir…  ‘Gül sularız’ lâkin, dikenlere izin vermeyiz…

Bu kahpe düzenin yiğit çocukları, bu kutlu davanın içinden nice koç yiğit ve inançlı ilçe ve il yönetimleri çıkaracak göreceksiniz!

Sırtımız hançer yarası, böğrümüz ihanet siperi oldu, gayri Türkmen Beyimize ihanete geçit verdirmez, surda gedik açtırmayız!"