Gündem
16 Kas 2014 08:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:55

MHP'li Oktay Vural'ın acı kaybı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuğba Vural hayatını kaybetti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın kanser tedavisi gören eşi Tuba Vural, 52 yaşında vefat etti. GATA’da tedavi gören Tuba Vural, dün akşam 20.45’te hayatını kaybetti. Meme kanseri olan Vural’ın hastalığının belirtisi ilk olarak 2011 seçimleri öncesinde ortaya çıkmıştı. Bir dönem hastalığı iyileşme gösterirken, geçen yaz büyük oğlunun askere gitmesinin ardından yaşadığı stres nedeniyle tekrar kötü bir sürece girdi. Tedavi için Amerika’ya da giden Vural’ın son olarak tedavisi GATA’da devam etmişti.

Kamuoyu Tuba Vural’ın rahatsızlığını Oktay Vural’ın uzayan sakalları nedeniyle öğrenmişti. Sakallarıyla ilgili olarak, “Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı” diyen Vural, eşinin rahatsızlığı ile ilgili söylediği şu cümlelerle de dikkat çekmişti: “Akşamları dışarı çıkmayı sevmezdim, bir an önce eve gideyim isterdim. ‘Tuba bir çay koy’ derdim. Ama o şu anda yok. Epey uzunca bir süredir eve sadece yatmaya gidiyoruz. Evin sahibesini bekliyoruz.”

Tuba Vural'ın naaşı bugün (pazar) Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.