Politika
08 Eyl 2019 20:35 Son Güncelleme: 23 Eyl 2020 15:40

MHP'den Yaşar Okuyan'a çok ağır 'kaset' yanıtı

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine MHP'den tepki çeken bir yanıt geldi.

MHP lideri Bahçeli, CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesine tepki göstermişti. Bahçeli, “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” demişti.

Bahçeli’nin sözlerini değerlendiren CHP’li Yaşar Okuyan, Bahçeli’ye sosyal medya hesabı üzerinden “Kasetin var mı?” diye sorması MHP’den büyük tepki çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Yaşar Okuyan’a yanıt verdi. Vahapoğlu, “Müptezel Yaşar,  eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor...” ifadelerini paylaştı.

İşte o paylaşım:

YAŞAR OKUYAN'DAN YANIT

Halk TV'den Recep Bilal'e konuşan Okuyan MHP'li Vahapoğlu'nun hakaretlerine yanıt verdi.

Okuyan şöyle konuştu:

MHP Genel Başkan Yardımcısı koltuğunda oturan birisinin şahsımla ilgili bugün yapmış olduğu çirkin, iğrenç, terbiyeden nasibini almamış ölmüş anneme ve eşime kadınları aşağılayan, küfreden açıklama; bu zihniyetin ne ilk ne son örneğidir. Zaten kamuoyu, MHP'ye oy veren vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu da bu şahsa sosyal medyadan gereken cevabı vermişlerdir. MHP camiası içinde çok önemli ve gerçek ülkücü vasfını muhafaza eden birçok arkadaşımızda bizi arayarak üzüntülerini beyan etmişlerdir. Bu terbiyeden nasibini almamış şahısla yargı önünde hesaplaşacağız. Avukat arkadaşlarımıza gerekli talimatı verdim.

Bu arada bir şeyi de çok merak ediyorum. Yıllardır kamuoyunda Devlet Bahçeli ile ilgili bir kaset tartışmasının sürdüğü herkesin malumudur ve böyle bir kaset var mı diye bir soruya yıllardır bir cevap gelmemesi ve soru sorulunca böylesine düşük seviyede küfürle cevap verilmesi insanların zihninde kasetin varlığı ve çok önemli olduğu izlenimini vermez mi? Kamuoyunun takdirine...