Gündem
09 Eyl 2015 18:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

MHP'den Sabah-ATV'ye saldırı açıklaması

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş dün gece Sabah-ATV'ye saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Karataş"Yapılan şey vatandaşın demokratik hakkı olan ıslıklı ve sloganlı protestodur" dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, dün gece  “Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü"  adıyla gerçekleşen yürüyüş sırasında yaşanan olaylara dair yazılı bir açıklama yaptı.

"Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü- sırasında Sabah Gazetesi'ne yapıldığı iddia edilen saldırı ile ilgili açıklama" başlığıyla verilen açıklamada şunlar dile getirildi:

“7 Haziran'dan bu yana terör örgütü PKK'nın kalleş saldırıları ve kaybettiğimiz canlarımız , şehitlerimiz için tüm Türkiye'de aynı anda Ülkü Ocaklarımız yürüyüş düzenlemiştir.

İstanbul Ülkü Ocakları ve MHP  İstanbul İl Teşkilatı olarak bizler de şehitlerimizi anmak ve teröre lanet etmek için Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a bir yürüyüş yaptık.

Bayraklarımızla gittiğimiz yürüyüşün ardından Sabah gazetesinin çirkin bir o kadar da mesnetsiz saldırıları ve iftiraları ile karşı karşıya kaldık.

Sabah Gazetesi ve aynı kurumun televizyonları Ahaber ve ATV'de, toplanan onbinlerce vatandaşımızın binalarına taşlarla ,şişelerle hatta bıçakla saldırdığı,binaya girmeye çalışıldığı iddia edildi. 

Yürüyüş sırasında canlarına ,mallarına fiziki saldırı olmamasına rağmen yürüyüşümüze katılan on binlerce Milliyetçi Ülkücü vatandaşımız sanki saldırı düzenlemiş gibi kamuoyuna yansıtılmıştır.

Sabah Gazetesi önünde yapılan şey vatandaşın demokratik hakkı olan ıslıklı ve sloganlı protestodur.

Sabah Gazetesi kendilerine yönelik bir saldırı varmış gibi yayınlar yapsa da bu sadece Milliyetçi Ülkücü Camia'ya atılan iftiradan başka bir şey değildir.

Herkes şunu bilsin ki karanlık günler yaşadığımız şu dönemde Milliyetçi Ülkücü Camia kurulan tuzaklara düşmeyecektir. 

Bizleri bu tuzağa çekmeye çalışanlar da beyhude bir uğraş içindedir."