Polemik & Kulis
23 Ara 2012 15:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

MHP O KÖŞE YAZARINA SAVAŞ AÇTI; TETİKÇİ, SATILIK KALEM, KİMLİKSİZ YARDAKÇI!

MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren köşe yazarına zehir zemberek yanıt geldi.

MHP lideri Devlet Bahçeli için ‘’ Kitap okumaz, Seda Sayan izler’’ diyen Aydınlık Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, yine kızdırdı. Önceki günkü yazısında, ‘’Bahçeli, Erdoğan’ın kuyruğudur. MHP, dedesinin madalyasını işporta da paraya çevirmek isteyen işe yaramaz torundur’’ diye yazan Önkibar’a partiden ‘’Kimliksiz yardakçı’’ cevabı geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep milletvekili Semih Yalçın, Önkibar’a sert cevap verdi ve ‘’Sahibinin sesi olmaya soyunan bir tetikçi, kimliksiz yardakçıdır. Onun gibi satılık kalem ve ağızların, MHP üzerinden ahkâm kesmeye, ne aklı, ne de üslubu yeter. Kendi kifayetsizliğini örtbas etmek için nice taklalar attığı malum ve meşhurdur. Düştüğü çukura yuva yapmış, çirkeflik ifraz etmektedir. İpini tutan sahibinin ayar verdiği kendini bilmeze her zaman haddi bildirecektir’’ dedi.

Önkibar daha önce Ulusal Kanal’da katıldığı bir programda Bahçeli için, ‘’ Dağarcığı 15 dakikadır. Sabah partiye gelir, Seda Sayan’ın programını izler. Kitap, gazete, okumaz. Haftada bir başkalarının yazdığı metni okur. Kendi yazamaz zaten’’ demiş ve RTÜK Ulusal Kanal’a, 11 bin lira ceza vermişti.