Gündem
16 Oca 2024 12:13 Son Güncelleme: 16 Oca 2024 12:17

MHP kanadından Fulya Öztürk’e büyük destek! ‘Bölücü alçaklar ayağını denk alsın…’

Tüm Türkiye’yi yasa boğan şehit haberlerinin hemen ardından sınırın sıfır noktasına giderek yaşananları aktaran ve “Az önce konuştuğumuz tim araziye çıktı” demesiyle hedef olan Fulya Öztürk’e MHP’den destek geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “Fulya Öztürk bizdir, milletin evladıdır, korkusuz ve engel tanımayan bir gazetecidir” ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerinin hemen ardından sınırın sıfır noktasına giderek yaşananları aktaran CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, “Az önce konuştuğumuz tim araziye çıktı” demesiyle hedef oldu.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘önemli bir operasyondan bilgi vermekle’ suçlanan Fulya Öztürk’e MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den destek geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Fulya Öztürk bizdir, milletin evladıdır, korkusuz ve engel tanımayan bir gazetecidir” diyen Yönter, “Bölücü alçaklar ayağını denk alsın, Fulya yalnız değildir” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım…

 

TEPKİLERE İSYAN ETMİŞTİ…

Geçtiğimiz hafta Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit oldu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan haberin hemen ardından CNN TÜRK ekibi de soluğu Irak sınırında aldı.

Sınırda gerçekleştirdiği canlı yayınla bölgedeki gelişmeleri aktaran Fulya Öztürk, “Az önce konuştuğumuz tim araziye çıktı” demesiyle hedef oldu.

Tepkilere sosyal medyadan cevap veren Öztürk, "Yıllardır askeri bölgelere gidiyorum çekim yapıyorum şu zamana kadar askerlerden komutanlardan memnuniyet dışında hiçbir şey duymadım… Siz neyin peşindesiniz yahu? Ne ifşası? 'Bir tim araziye çıktı' demek ifşa olmuyor. Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi. Rahat olun… Neyin 'ifşa'ya girdiğini, gireceğini bile bilmiyorsunuz bana akıl veriyorsunuz? Yıllarım geçti bu bölgelerde” ifadelerini kullanmış ve linç kampanyasının doğru olmadığını dile getirmişti.