Meydanları onun gibi coşturan yok! Erdoğan'ın arkasındaki güçlü ses!

Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglerine hız kesmeden devam ederken, kitleleri sesi ile etkileyen bir isim var ki, bu seçimde de adından söz ettiriyor; Orhan Karakurt…

Meydanları onun gibi coşturan yok! Erdoğan'ın arkasındaki güçlü ses! - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Orhan Karakurt yıllardır AK Parti’nin vazgeçilmez sesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerinde sahneye çıkan ve anonsları ile kitleleri coşturan Karakurt, mütevazı ve yardımsever kişiliğiyle de tanınıyor.

18
Meydanları onun gibi coşturan yok! Erdoğan'ın arkasındaki güçlü ses! - Sayfa 2

AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı takip eden gazetecilerin yakından tanıdığı Orhan Karakurt, Cumhurbaşkanı Danışmanlığının yanı sıra Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi ile Beştepe Yemek ve Sergi Salonu Müdürlüğü’nü de yürütüyor…

28
Meydanları onun gibi coşturan yok! Erdoğan'ın arkasındaki güçlü ses! - Sayfa 3

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığını ziyaret eden yerli ve yabancı konukların ağırlanması olmak üzere Külliye ile ilgili kültürel etkinliklerin düzenlenmesinin baş mimarlarından biri Orhan Karakurt.

38
Meydanları onun gibi coşturan yok! Erdoğan'ın arkasındaki güçlü ses! - Sayfa 4

ORHAN KARAKURT KİMDİR?
Orhan Karakurt aslen Rizeli olup, Sakarya’da dünyaya geldi. TOBB ETÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mezunu olan Orhan Karakurt, 22 yıldır Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapıyor.

48