Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’

Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz yaptırdığı iskeleyle ilgili inceleme tamamlandı ve tonozların kaldırılması için Büyükşehir Belediyesi'ne tutanak gönderildi. Bu gelişme üzerine “Şahan mağduru oynuyor” diyen Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, Gökbakar’ın isyanı ile ilgili ise sert ifadeler kullandı.

Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 1

Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen konu ile ilgili Günaydın yazarı Mevlüt Tezel bugünkü köşesinde bir yazı kaleme aldı. “Şahan mağduru oynuyor. Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik!” diyen Mevlüt Tezel'in o yazısı ve detaylar...

123
Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 2

Komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris’e 67 kilometre uzaklıkta turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkisinde karadan ulaşımın olmadığı koyda bir süre önce Ankara'daki profesörden 10 milyon liraya dubleks villa satın aldı.

223
Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 3

Gökbakar, iddiaya göre, Marmaris'e 67 kilometre uzaklıkta olan mahallede satın aldığı villanın önündeki sahile izinsiz olarak iskele yaptırıp, 'Özel mülktür girilmez' tabelasını astı; sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı.

323
Şahan Gökbakar’a sert ‘iskele’ tepkisi! ‘Vallahi pes! Yok, böyle bir pişkinlik…’ - Sayfa 4

Gökbakar'ın tabelayı astığı anlar, koydaki teknelerden görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı, basında da haber olarak yer aldı.

423