Gündem
06 Ara 2011 21:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:06

METRİS'TEN MESAJ VAR! AZİZ YILDIRIM NE İSTEDİ?

Aziz Yıldırım, yarın oynanacak derbi öncesinde futbolcularından bir şey istedi.

Fenerbahçeli futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler yarınki Galatasaray derbisi öncesinde yemekte bir araya geldi.

Çengelköy'deki Rigel Restoran'da gerçekleştirilen yemek organizasyonuna, Başkanvekili Nihat Özdemir, Genel Sekreter Vedat Olcay, Asbaşkanlar Ali Koç ve Abdullah Kiğılı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Yıldırım, Cihan Kamer, Yasemin Merçil, Turan Şahin, Ünal Uzun ve Hüseyin Topbaş, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte Başkanvekili Nihat Özdemir bir konuşma yaparak, futbol takımını yaşanan zorlu süreçte gösterdiği başarılı performanstan dolayı tebrik etti.

Takıma duyulan güveni dile getiren Nihat Özdemir, "Sizlerle beraber bir arada yemek yediğimiz için Fenerbahçe yönetimi olarak çok mutluyuz. Sezon başından bugüne kadar çok önemli günlerden geçmemize rağmen, başta futbol takımımız sizler olmak üzere, diğer bütün takımlarımız, bugünlerdeki sıkıntıları düşünerek, ellerinden gelenin daha fazlasını yaptılar ve bugün bütün takımlarımız, sizler gibi oynadıkları liglerde ve Avrupa'da üst sıralarda yer almaktadırlar. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Yarın yine çok önemli bir maçımız var. Galatasaray'ın sahasında oynayacağız. Önemli bir derbi. Ligin üst sırasını etkileyecek bir maç. Her zaman bu maçlarda üstün performans gösterdiğinize hepimiz şahidiz. Yarın oynayacağımız derbi maçı ne ilk ne de son. Sizler hepimizden daha tecrübelisiniz. Dolayısıyla hepinize güveniyoruz. Yarın üstün bir performans ortaya koyarak, Kadıköy'e hep birlikte galibiyetle dönmeyi arzuluyoruz" dedi.

"BİZİM İÇİN OYNAYIN"

Yemek öncesinde Başkan Aziz Yıldırım ile Metris Cezaevi'nde görüştüğünü bildiren Nihat Özdemir, futbol takımına Yıldırım'ın mesajını iletti:

"Çocuklarıma selamlarımı ilet. Önce Fenerbahçe için sonra biz Metris'te bulunan arkadaşlarımız için oynasınlar. Metris'te galibiyetten dolayı da mutlu bir gece geçirelim."

Daha sonra söz alan kaptan Alex de Souza, futbolcular olarak üzerlerine düşen sorumluluğu bildiklerini ve yaşanan zorlu süreci birlik beraberlik içinde atlatacaklarını söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Alex, "Bizimle burada birlikte olduğunuz siz yöneticilerimize takımımız adına teşekkür etmek istiyorum. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımla burada birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, futbolcular ve burada olamayan bazı yöneticilerimizle birlikte bu camiayı yöneten lokomotif burada. Bu yürüyen sistemin içinde herkes el ele vermeli, mücadele etmeli ki, bu mücadelenin sonunda hak ettiğimiz şekilde bizi bekleyen mutluluklara hep beraberce ulaşalım. Bu gemiyi yürüten bizleriz. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Birçok insan bizim burada yapacağımız işe bakıyor ve bunun beklentisi içerisinde. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliği sonuna kadar sürdürelim" diye konuştu.

Yemek, yöneticilerin futbol takımına derbide başarı dilekleriyle sona erdi.