Metin Akpınar kızlarını mirasından mahrum etmek için mi sakladı?

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın 14 yıl önce haberdar olduğu ikiz kızlarını bunca süre herkesten saklaması ve nüfusuna almamasıyla ilgili Hürriyet yayın yönetmeni Ahmet Hakan'dan o şok soru geldi. Metin Akpınar'ın ikiz kızları Duygu ve Sevgi’nin Antalya’da büyüdüğü ev de ortaya çıktı. Komşuları, "İkizlerin Metin Akpınar’ın kızları olduğunu öğrendiğimizde büyük bir şok yaşadık” diyor.

Metin Akpınar kızlarını mirasından mahrum etmek için mi sakladı? - Sayfa 1

Yeşilçam’ın ve Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988 yılında dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşlerle ilgili merak edilen sorular bir bir cevap buluyor. 

113
Metin Akpınar kızlarını mirasından mahrum etmek için mi sakladı? - Sayfa 2

Metin Akpınar'ın 14 yıl önce varlıklarından haberdar olduğu ikiz kızlarını bunca yıldır nüfusuna almaması kafaları karıştırırken, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan miras iddiası geldi. Bu arada ikizlerin büyüdükleri ev ve komşuları ortaya çıktı. 

213
Metin Akpınar kızlarını mirasından mahrum etmek için mi sakladı? - Sayfa 3

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988 yılında dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler, yaşamlarının büyük bölümünü Antalya’da geçirdi. 6 aylıkken Antalya Valiliği tarafından devlet korumasına alınan ve Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna yerleştirilen ikizler, 6 yaşındayken sınıf öğretmeni Emine, fizik öğretmeni Özdener Nebioğlu tarafından evlat edinildi.

313
Metin Akpınar kızlarını mirasından mahrum etmek için mi sakladı? - Sayfa 4

Öğretmen çift, çocukları olmadığı için evlat edinme kararı alırken, meslek hayatları boyunca Antalya’nın seçkin okullarında öğretmenlik yaptılar. Özdener Bey, emekli olduktan sonra özel bir eğitim kurumunda bir süre yönetici olarak çalıştı.

413