Meteoroloji'den kar uyarısı yapıldı! Soğuk İstanbul'u esir alacak

İstanbul'da yarın Başakşehir, Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Silivri, Sultanbeyli ve Sultangazi ilçelerinde sıcaklığın 2 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7 il için kar alarmı verdi. İşte detaylar...

Meteoroloji'den kar uyarısı yapıldı! Soğuk İstanbul'u esir alacak - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları, Doğu Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu, Güney Doğu Anadolu (Şanlıurfa haric) ile Sakarya çevreleri yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

122
Meteoroloji'den kar uyarısı yapıldı! Soğuk İstanbul'u esir alacak - Sayfa 2

Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Hatay ve Hakkari çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

222
Meteoroloji'den kar uyarısı yapıldı! Soğuk İstanbul'u esir alacak - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

322
Meteoroloji'den kar uyarısı yapıldı! Soğuk İstanbul'u esir alacak - Sayfa 4

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, Marmara'da güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvetli esmesi bekleniyor.

422