Televizyon
04 Mar 2024 11:17 Son Güncelleme: 04 Mar 2024 11:18

Mete Yarar ile CHP’li eski vekil Ali Rıza Öztürk birbirlerine girdiler! ‘Ben senin oğlun değilim…’

Güvenlik uzmanı Mete Yarar ile eski CHP Milletvekili Ali Rıza Öztürk arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Giderek büyüyen tartışmada, iki taraf birbirlerine ses tonlarını yükseltince sunucu araya girmekte zorlandı. Yarar ve Öztürk, sunucunun sakin olmaları yönündeki çağrıya cevap vermeyince reklama gidildi.

TV100 ekranlarında yayınlanan bir programda ortalık karıştı. Güvenlik uzmanı Mete Yarar ile eski CHP Milletvekili Ali Rıza Öztürk arasında tartışma yaşandı. 'Ben senin oğlun değilim?' ifadesiyle giderek büyüyen tartışmada iki tarafın da birbirlerine yönelik ses tonları yükseldi.

BEN SENİN OĞLUN DEĞİLİM"

Başak Şengül'ün sunuculuğunu yaptığı programda seçimleri konuşan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile CHP 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk arasındaki münakaşa sert bir tartışmaya dönüştü. Öztürk, Yarar'ın sesini yükselttiğini belirterek, "Ben senin oğlun değilim. Bana niye bağırıyorsun?" dedi.

"BİZE ŞEY MUAMELESİ ÇEKMEYİN"

Bunun üzerine Mete Yarar, "Kim sana oğlum dedi ya? Benimle konuşurken lütfen bize şey muamelesi çekmeyin. Siz bize neyi söylüyorsunuz?" çıkışında bulundu. Yarar'ın ifadesine karşı Öztürk'ün tepkisi giderek şiddetlendi ve ardından her iki tarafın da "Benimle böyle konuşma." demesiyle programda tansiyon iyice yükseldi.

YAYINA ARA VERİLDİ

Sunucu Başak Şengül, yaşanan bu şiddetli tartışmanın ardından havanın daha da gerilmemesi için araya gitmek zorunda kaldı.

İşte o anlar…