Medya
21 Mayıs 2014 11:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:12

Metan gazı üreten yazarlar! Başdanışman fena bombaladı!

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan, 'metan gazı üreten' yazarları kaleme aldı.

Soma maden faciası ortalık yine toz dumana karıştı. Hükümet karşıtı muhalif kalemlerin kurşun gibi yazılarına cevap, Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan'dan geldi.

Yerel seçim sonrası düşen tansiyon Soma maden faciasıyla yeniden yükseldi, var olan kutuplaşma daha da derinleşti.

Yasin Doğan takma adıyla Yeni Şafak gazetesinde yazan Akdoğan, bir kısım yazarları Soma'da yaşanan acıyı fırsata çevirmekle suçladı.

"İçten içe metan gazı üreten yazarlar" başlıklı köşesinde Akdoğan, bu yazarları halkın kafasını zehirlemekle eleştirdi. İşte o yazıdan bir bölüm:

AHLAKİ EREZYON

"Merkezine Başbakan Erdoğan'ın oturtulduğu linç kampanyasına katılanlar öyle müptezel, hoyrat, seviyesiz bir yaklaşım içindeler ki, onlarla ayrıca uğraşmaya gerek kalmıyor, kendi kendilerini batırıyorlar. Gerçekten de müptezellik ve seviyesizlik hükümet karşıtı cephenin medya tetikçilerini batırmaya yetiyor.

Müstehak lafından 'niyazi oldular'a, '19 Mayıs'ı iptal için yaptılar'dan, 'ilahi tokat'a kadar merkez medyadan marjinal medyaya kadar hükümet karşıtı cephede yer alanların insani erdem ve karakterden yoksun tavırları nasıl bir ahlaki erozyon yaşadıklarını gösteriyor.

YAZILARI KÖMÜR GİBİ İÇİN İÇİN YANIYOR,
OKUDUKÇA ZEHİRLENİYORSUNUZ


Kimi Avrupa ülkelerinin (Başbakan Erdoğan'a 'Cehenneme git' diyebilen) küstah basını da aynı cephenin uluslararası boyutu olarak aynı müptezelliği yansıtıyor.

Bunların yazıları maden ocağındaki kömür gibi için için yanıyor, metan gazı üretiyor, karbonmonoksit yayıyor. Okudukça zehirleniyorsunuz, dinledikçe paralize oluyorsunuz.

Bu tür hadiselerde o kadar pervasız ve seviyesiz şekilde yükleniyorlar ki, zararları gözle görülür hale geliyor.

Normal zamanda yaptıkları tahribat, böyle zamanlarda aleni bir hal alıyor, alenileştikçe de gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

Yalan, uydurma, çarpıtma, ajitasyon, provokasyon, hakaret gibi her yolu mubah görüyorlar ve hükümete karşı adeta savaş açıyorlar.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız