Televizyon
24 Eyl 2013 12:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

MESUT YAR YAKIŞIKLI OYUNCUDAN ÖYLE BİR İNTİKAM ALDI Kİ!

Mesut Yar, bu sezon programına tekrar konuk olan Seçkin Özdemir'den bakın intikamını nasıl aldı?

Geçtiğimiz sezon "Burada Laf Çok" programına konuk olan oyuncu Seçkin Özdemir'in, canlı yayında Mesut Yar'a yaptığı şaka stüdyoda önce gergin anlar yaratmıştı.

Geçtiğimiz sezon Burada Laf Çok programına konuk olan oyuncu Seçkin Özdemir'in, canlı yayında Mesut Yar'a yaptığı şaka stüdyoda önce gergin anlar yaratmış daha sonra şaka olduğu anlaşılınca stüdyo kahkahalara boğulmuştu. Mesut Yar, bu sezon programına tekrar konuk olan Seçkin Özdemir'den bakın intikamını nasıl aldı?

"Burada Laf Çok" programına konuk olan oyuncu Seçkin Özdemir, canlı yayında Mesut Yar'a öyle bir şaka yapmıştı ki stüdyoda gergin anlar yaşanmış, Mesut Yar konuğuna misafir olduğunu hatırlatmak zorunda kalmıştı. Diğer konuklardan Ertem Şener'de mimikleriyle Seçkin Özdemir'e tepkisini koymuştu. Seçkin Özdemir ise Mesut Yar'a bir köşe yazısında kendisi hakkında ileri geri yazdığını, bu durumun işlerini bozduğunu söylemişti.

Ancak gerçekte Mesut Yar, Özdemir hakkında hiç yazı yazmamıştı! Mesut Yar da yazılan yazıyı canlı yayında okumuş "Ben böyle bir yazı yazdıysam mesleği bırakırım" demişti; ve gerçek ortaya çıkınca stüdyo kahkahalara boğulmuştu. Anlaşılan Mesut Yar bu şakadan öyle etkilenmiş olacak ki, bu sezon programına tekrar konuk olan Seçkin Özdemir'i dakikalarca şakasına hazırlayıp "Kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmıyor" diyerek iğneledi ve bir kaç kere durumdan işkillenen Özdemir'e tiyatro oynadığı günlerde girdiği travesti rolüne ait fotoğraflarını gösterdi. İlk defa "Burada Laf Çok" programında yayınlanan fotoğrafları gören Özdemir biran duraklasa da Facebook'ta fotoğrafların olduğunu iddia etti. Ancak Facebook'ta bulunan grup gizli yada kapanmış olacak ki ulaşılamıyor.

Mesut Yar bu fotoğraflarla Seçkin Özdemir'in hafızalardaki jön imajını silme esprisi yaparak daha önce hiç beklemediği anda kendisini zor duruma düşüren Özdemir'den rövanşı almış oldu.

Tiyatro oyuncusu Seçkin Özdemir, Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'in sevgilisi Leo rolünde ve Al Yazmalım'da oynadığı baş rolle gündeme gelmişti. Özdemir hala Fox tv'de yayınlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide baş rol oynamakta.