Medya
20 Oca 2021 10:30 Son Güncelleme: 20 Oca 2021 12:33

Mesut Özil transferinde Exxen detayı!

Milliyet Gazetesi spor yazarı Attila Gökçe'ye Fenerbahçe'nin dev transferi Mesut Özil'i değerlendirdi.

Milliyet yazarı Attila Gökçe, Mesut Özil, transferine ilişkin önemli detayları okuyucularıyla paylaştı. Gökçe, Acun Ilıcalı'ya ait yayın platformu Exxen'in bu transferde sponsorluğu bulunduğunu ifade etti.

İşte Attila Gökçe'nin bugünkü yazısının Mesut Özil'le ilgili bölümü:

"Mesut Özil’in 47 milyon Euro’ya transfer edildiği Arsenal’deki yıllık ücreti 18,5 milyon Pound… Yaklaşık 187 milyon TL. Transfermarkt’taki güncel değerinin 5 milyon Euro olduğu yazılı. Mesut’un kalan son altı ayda Arsenal’de vazgeçtiği parayı hesaplamanızı öneririm. Buradan anlaşılıyor ki Mesut, para-pul hesabı yaparak kulübünde kalmakta direnen bir çok futbolcudan çok farklı düşünüyor.Fenerbahçe sevgisi, kariyerini dışlanarak değil alkışlanarak tamamlama isteği kuşkusuz bu transferi etkileyen en önemli nedenlerdir.

Mesut’un Fenerbahçe’den alacağı parayı öğrendim. Resmi açıklama olmadığından burada yazmayı doğru bulmuyorum. Ancak takımdaki en yüksek ücret olacağını biliyorum. Bu paranın bonusları da olacak.

Transferin gerçekleşmesinde Acun Ilıcalı’nın “sponsorluk” katkısı da önemli. Yeni Exxen platformunda Mesut Özil’in çok özel içerikleriyle bir yayın ayrıcalığına sahip olacağını düşünüyorum. Transferin bir bölümü ücretli platform Exxen’den karşılanacak."

Attila Gökçe'nin yazısının tamamını okumak için tıklayın.