Spor
21 Haz 2022 00:07 Son Güncelleme: 21 Haz 2022 00:09

Mesut Özil hakkında çok konuşulacak sözler: "İktidar değişirse..."

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in sarı-lacivertli kulübü sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakması büyük ses getirdi. Konuya ilişkin yorumlarda bulunan gazeteci Haluk Yürekli çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü beklenen performansı alamadığı Mesut Özil uzun süredir kadro dışı.

Yıldız futbolcu sürpriz bir hamleyle sarı-lacivertli kulübü sosyal medya hesaplarından da takip etmeyi bıraktı. YouTube'da yayın yapan Spor Gecesi programında yaşananları değerlendiren gazeteci Haluk Yürekli, Mesut Özil ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

 "MESUT ÖZİL BÖYLE BİR İNSAN"

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil, sarı-lacivertli kulübü sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakması büyük ses getirdi. Konuya ilişkin yorumlarda bulunan gazeteci Haluk Yürekli, "33 yaşında Fenerbahçeli olduğunu hatırlayan aynı zamanda Türk olduğunu hatırlayan Mesut Özil, Fenerbahçe'de kapının önüne koyulunca Fenerbahçeliliği bir anda bitti. Takipten çıktı, Arsenal'i Almanya Milli Takımı'nı hala takip ediyor. Bu ülkede hükümet değişirse, iktidar değişirse Türk olduğunu da unutacak. Mesut Özil böyle bir insan, daha önce bunu söyledik." dedi.