Spor
22 Ağu 2022 16:30 Son Güncelleme: 22 Ağu 2022 16:36

Mesut Özil, Erdoğan imzalı saatini paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kol saatlerinden, 1.000 Euro’dan 1.000 tane yaptırıldığı iddia edilmişti.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir ile sözleşme imzalayan Mesut Özil, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasının yer aldığı kol saatini Instagram hesabından paylaştı.  Özil'in paylaştığı İsviçre malı olan saatin üzerinde ‘'Swiss Made'' yazısı da yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP’nin 21. kuruluş yıldönümünde partisinin yöneticilerine ve milletvekillerine saat hediye ettiği iddia edilmişti. 1.000 Euro’dan 1.000 tane yaptırıldığı iddia edilen saatleri AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yalanlamıştı. Dağ Twitter’da yaptığı paylaşımda "Yalanınız batsın. Her zamanki gibi eleştirecek bir şey bulamadığınızda o koca yalanlarınıza sarılıyorsunuz. Hazımsızsınız, yüzsüzsünüz"  ifadelerini kullanmıştı.

 

Başakşehir futbolcusu Mesut Özil, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu ve  Erdoğan'ın imzası bulunan kol saatini sosyal medya hesabından paylaştı.

Özil'in paylaştığı İsviçre malı olan saatin üzerinde ‘'Swiss Made'' yazısı da yer alıyor. Paylaşımda  Türk bayrağı, 'dua eden eller' ve kalp emojileri yer aldı.