Magazin
15 Oca 2014 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Messi kırmızı kıyafeti için 1 milyon dolar mı aldı?

Messi'nin Ballon D'or ödül töreninde giydiği takım elbisenin fiyatı belli oldu.

Ballon d’Or ödül töreninde 1500 Euro’luk elbisesindeki renk seçimi çok eleştirilen Arjantinli yıldızın, bu kıyafeti giymesi karşılığı Dolce& Gabbana’dan 1 milyon Euro aldığı öğrenildi.

RONALDO’nun ipi göğüslediği ‘Ballon d’Or dünyada yılın futbolcusu’ ödül töreninde, Messi de elbisesiyle ön plana çıkmıştı. Son yıllarda Ballon d’Or törenlerine giydiği kıyafetlerle dikkat çeken Lionel Messi, bu kez ‘elektrik kırmızısı’ renkli elbisesiyle konuşuldu. Arjantinli yıldız, elbise seçiminde doğal olarak kıyafet sponsoru Dolce&Gabbana’dan vazgeçmedi. Messi’nin giydiği takımın yaklaşık değeri ise 1.500 Euro’ydu. Gecenin galibi Cristiano Ronaldo ise tıpkı Messi gibi klasik markası Dsquared’den giyindi. Portekizli’nin kostümünün değeri ise 3 bin Euro civarındaydı.

1 MİLYON EURO ALDI
Herkes Messi’nin elektrik kırmızısı takımını eleştiri yağmuruna tutarken, İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo ilginç bir iddia ortaya attı. Arjantinli yıldızın anlaşmalı olduğu Dolce Gabbana’dan bu tip organizasyonlarda istenilen takımları giymek için ekstra para aldığını yazan gazete, Ballon d’Or gecesinde giydiği takım için 1 milyon Euro aldığını ifade etti.