Magazin
28 Oca 2018 13:46 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:58

Meryem Uzerli'den sürpriz karar! Villasını kapattı ve....

2013’te ‘tükenmişlik sendromu’ yaşayan Meryem Uzerli, yine çöküşe geçti. Rol aldığı filmler gişede hüsrana uğrayan oyuncu, aşk hayatında sıfırı tüketti.

Uzerli, İstanbul’la bütün bağını koparıp Almanya’ya yerleşti.Yıllar önce 'tükenmişlik sendromu' yaşayan Meryem Uzerli, yine tükendi.

'Hürrem Sultan' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu, Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. 2013 yılında Can Ateş'ten hamile olduğu ortaya çıkan Uzerli, o dönem psikolojik olarak çöküntü yaşamış ve soluğu Almanya'daki ailesinin yanında almıştı. Bu başarısını sonraki projelerinde gösteremeyen oyuncunun dizi ve sinema filmleri beklentiyi karşılayamadı.

ELVEDA İSTANBUL

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde küvette yaptığı paylaşımlarla da tepki çekince ajansıyla anlaşması feshedildi. Evlilik planları yaptığı Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro'yla da ayrılan Uzerli, toparlanmak için çareyi Almanya'ya gitmekte buldu.

3 yıldır yaşadığı ve aylık kirası 25 bin lira olan Göktürk'teki villasını kapatan oyuncu, ağabeyi Dany Lyons'un çağrısıyla İstanbul'daki tüm bağlarını kopardı. Bundan böyle işleri ağabeyi tarafından yönetilecek olan oyuncu, hem yurt dışındaki projelerde yer alacak hem de kızı Lara'nın eğitimiyle yakından ilgilenecek.

Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile evliliğe giden ilişkisi aniden biten Meryem Uzerli, iş hayatında da hüsrana uğradı. Güzel oyuncunun Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünü paylaştığı 'Cingöz Recai' filmi de gişe de bekleneni veremedi..