Magazin
26 Nis 2013 14:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

MERYEM UZERLİ SÜNNETLİ GİBİ YÜRÜYOR!

Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Nazım Durak çok tartışılacak değerlendirmeler yaptı.

Ajda Pekkan’ın dudaklarını maymun poposuna benzeten ünlü Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Nazım Durak, dizi oyuncularını değerlendirdi.

’Doğal beslenen, ideal kiloda olan, alımlı, çekici ve pozitif enerjili kadınlar çok güzel görünüyor’ diyen Prof. Durak, dizi oyuncularına ve ekran yüzlerine not verdi:

Nurgül Yeşilçay: Yüz hatları çok güzel. Özellikle gözleri harikulade.

Meryem Uzerli: Sünnetli gibi yürüyor.

Tülin Şahin: Çok sıcak, çok sevimli.

Selma Ergeç: Çok sıcak bir enerjisi var. İnsana geçiyor.

Nebahat Çehre: Hiç estetik yok. Müthiş bir enerji, çok hoş bir kadın. Klasik bir kadın tipi yok. Bakışları da çok anlamlı.

Erkan Petekkaya:
Türkiye’deki erkek oyuncular içinde karizmasıyla çok öne çıkıyor. Etkileyici bir duruşu var.

Beren Saat:
Albenisi yok

İvana Sert: Bacakları eğri

Tuba Büyüküstün:
Kusursuz, çok çekici, dişi

ENERJİNİN ÖNEMİ

Kadınların çok güzel olmasa da pozitif enerji verdiğinde güzelliklerinin artacağına dikkat çeken Prof. Nazım Durak, şunları söyledi: "Bakıyorsunuz fiziği güzel, kalçası düşük ya da hiç kalçası yok, erkek kalçası gibi. Yüzü güzel, takma kirpik takmış. Oysa kirpik ve kaşlar yüzü çok güzel gösterir. Kadınlar artık aşırı spor yapıyor gözlerinin feri gidiyor, enerjileri kalmıyor. Yüz hatları güzel bile olsa bunlar o ışığın bize yansımasını engelliyor."

PİŞMAN OLDU

Sanatçı Ajda Pekkan, gözlerini kurbağaya, dudaklarınıysa maymun poposuna benzeten ünlü estetik cerrah Prof. Dr. Nazım Durak’tan 1 milyon TL manevi tazminat talebinde bulunmuştu. Durak, bu olay üzerine Pekkan’dan özür dilemişti.