Magazin
10 Oca 2019 16:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 19:03

Meryem Uzerli, nasıl bir yüzle Türkiye'ye dönecek?

Son dönemde yeni projeleri için teklif beklediğini açıklayan Meryem Uzerli, bir yandan da cildini güzelleştirmek için harekete geçti. Uzerli, kendisini dünyaca ünlü estetik cerrahı Dr. Simon Ourian'a teslim etti.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, geçen yıl Los Angeles'taki bir ajansla anlaşan oyuncu Meryem Uzerli’nin, dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından olan Dr. Simon Ourian’ın kapısını çaldığını ifade ederek, “Uzerli, nasıl bir yüzle Türkiye'ye dönecek çok merak ediyorum doğrusu” diye yazdı.

Bülent Cankurt’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Geçen yıl Los Angeles'taki bir ajansla anlaşan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Hollywood'lu olup çıktı! Pazar günü düzenlenen 76. Altın Küre Ödül Töreni'ne de katılan Uzerli, dün de Instagram sayfasından, dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından olan ve dünya starlarını güzelleştiren Dr. Simon Ourian ile çektiği bir videoyu paylaştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sharingiscaring 🤗🤗🤗 Visiting my friend the great @simonourianmd1 👨🏻‍⚕️who looks after my skin ❤️🤗🎉💥❤️... #letsdoit

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)'in paylaştığı bir gönderi ()

CİLDİ YIPRANMIŞ

Simon Ourian'ın 20 yıl önce Los Angeles Beverly Hills'te kurduğu Epione Kliniği'nin müdavimleri arasında Kardashian kardeşler, Lady Gaga, Salma Hayek, Brad Pitt, top modeller ve kraliyet üyeleri yer alıyor. Ourian'ın ünlü hastaları arasında bizden de Meryem Uzerli katılmış oldu. Uzerli, sigaranın ve yoğun temponun cildinde yarattığı etkilerden kurtulmak için Ourian'ın kapısını çalmış. Uzerli, nasıl bir yüzle Türkiye'ye dönecek çok merak ediyorum doğrusu.”