Magazin
10 Şub 2016 13:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:20

Meryem Uzerli kızının yüzünü ilk kez gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kızının yüzünü gizleyen Meryem Uzerli, ilk kez kızı Lara'nın yüzünü gösterdi.

3 sezon sonra ilk kez ekranlara dönen Meryem Uzerli'nin dizisi, sevişme sahnelerine rağmen yayınlandığı tüm bölümlerde reytinglerde çakıldı.

Bu arada Meryem Uzerli başka bir haberle de gündemde. Uzerli reyting faciasının ardından aylardır yüzünü göstermediği Can Ateş'ten dünyaya gelen kızı Lara'nın fotoğrafını paylaştı.

''TAM İKİ YIL GEÇTİ''
İkinci yaşına basan kızı için 'hayatımdaki en büyük aşkım' diyen ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı; "2 yıl geçti... Benim tatlı kızım, Lara'cığım! Seni dünyaya getirmenin bana nasip olmasından bu yana tam iki yıl geçti. Bu zaman diliminde seni iyi gördüğüm her an Yüce Allah'a şükrettim ve şimdi de günlerinin daima iyi geçmesi için yine duacıyım."



'ETİMDEN ET KANIMDAN KAN''
"Benim etimden et, kanımdan kan, kalbim, canım, hayatım, en büyük aşkım, en büyük mutluluğum, en büyük kuvvetim, karar ve çalışmalarımda benim en büyük itici güç ve güdü kaynağım... İkinci doğum gününü şimdi bir anne kalbiyle gönülden kutluyor ve seni sımsıkı sarılıp öpüyorum... Seni sonsuz bir sevgiyle seven, Anneciğin..."