Magazin
06 Şub 2015 10:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

Meryem Uzerli galada giydiği elbiseyle şok etti!

Özcan Deniz’in yazıp yönettiği ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin galasında tüm gözler ondaydı.

‘Sevimli Tehlikeli’nin galasında giydiği smokinle Hollywood yıldızlarından ilham alan Meryem Uzerli, “Bugün sizler için adam oldum” diyerek tarzını konuşturdu

Özcan Deniz’in yazıp yönettiği ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin galasında tüm gözler Meryem Uzerli’nin üzerindeydi. Son zamanlarda kırmızı halıda örneklerini gördüğümüz smokin modasına uyan Uzerli, tercihini de spor ayakkabıdan yana kullandı.



Gala hazırlığı gün boyu süren Uzerli, muhabirlere “Ben bugün sizler için adam oldum” dedi. Hollywood yıldızlarının son dönemde sıkça başvurduğu maskulen tarzdan ilham alan oyuncu,     tüm günü kaldığı otelin kuaföründe bakım yaptırarak geçirdi.

Filme övgüler yağdırdı

Filmi çok beğendiğini söyleyen Uzerli  “Ben hâlâ konuşamıyorum, ağlıyorum gördüğünüz gibi. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama hayatım boyunca bu kadar güzel bir film izlemedim. Filmde görüntüler, müzikler ve oyuncular çok güzel oynamış” dedi. Deniz, Uzerli’ye hasta olduğu halde galaya geldiği için teşekkür etti.



Uzerli, Bild’in sitesinde

Alman Bild gazetesinin internet sitesi Meryem Uzerli’ye ‘Türkiye’nin en büyük TV starı Almanya’da yaşıyor’ başlığıyla yer verdi. Özlem Evans’in haberinde Uzerli, “Elma alırken bile kameralar takipteydi. ‘Marketi mi çekiyorlar?’ diye düşündüm ama beni çekiyorlarmış” sözleriyle nasıl üne kavuştuğunu anlattı. Uzerli’nin Berlin’de bisiklete binerken, İstanbul’da polis eşliğinde havalanından çıkabildiği belirtildi.