Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı

Onlyfans fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı fiziksel şiddeti paylaştı. Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı - Sayfa 1

Onlyfans fenomeni Merve Taşkın, sevgilisinden gördüğü fiziksel şiddeti paylaşarak detaylarını anlattı. Taşkın "Tam bir yıl önce bugün, 10 aylık bir ilişkimin yaklaşık 7-8 ayında şiddet gördüğüm ve her geçen gün bu şiddetin arttığı bir ilişkiye başladım. Üzgünüm, bunları paylaşırken size acımanızı veya tepki vermenizi sağlamak için değil" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

130
Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı - Sayfa 2

"3 ay önce değil de neden şimdi paylaşıyorsun sorusuna cevabım ise o zaman güçlü bir ruh halim yoktu. Belki o zaman böyle yorumlar gelecekti: 

230
Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı - Sayfa 3

'Sen şiddeti hak ediyorsun, iyi olmuş.' Ama o zaman bu cümleyi kaldıracak bir psikolojik dayanıklılığım yoktu. Paylaşmaktan kaçındım, fotoğraflarıma bakmaktan kaçındım, hatta konuşmaktan bile kaçındım. Yaşadıklarımı içimde bastırdım ve sanki hiç olmamış gibi davrandım. Ama maalesef bastırılan duygular er geç ortaya çıkıyor. Kendimi daha güçlü hissettiğim bir zamana kadar mümkün olduğunca bastırdım. Ta bugüne kadar.

330
Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı - Sayfa 4

İlk zamanlar şiddet daha hafif gibiydi ve belki de kabul edilebilirdi, ama sonra tehlikeli boyutlara ulaşmaya başladı. Bir şekilde bunun bana yapıldığını kabul ediyordum. Her seferinde affediyordum çünkü içimdeki sorunlu olduğumu ve bunların benim yüzümden olduğunu ve belki de bunu hak ettiğimi düşünüyordum. 

430