Merve Özbey'e sürpriz bekarlığa veda partisi

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, bir süredir aşk yaşadığı Kenan Koçak ile 9 Şubat'ta nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Arkadaşları tarafından düzenlenen sürpriz bekarlığa veda partisi ile ilgili konuşan Özbey, "Çok güzel bir geceydi" dedi

Merve Özbey'e sürpriz bekarlığa veda partisi - Sayfa 1

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 9 Şubat'ta Kenan Koçak ile nikah masasına oturacak olan şarkıcı Merve Özbey'e önceki akşam Nişantaşı'nda bulunan bir gece kulübünde arkadaşları tarafından sürpriz bekarlığa veda partisi düzenlendi.

19
Merve Özbey'e sürpriz bekarlığa veda partisi - Sayfa 2

Çıkışta gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, "Aslında bir şey yapmak niyetinde değildik ama Kenan'ın ablası ve arkadaşlarım böyle bir sürpriz yaptı. Çok güzel bir geceydi" dedi.

29
Merve Özbey'e sürpriz bekarlığa veda partisi - Sayfa 3

Gazetecilerin, "Peki Kenan Bey de bekarlığa veda partisi yapacak mı? İzin verdiniz mi?" sorusuna Özbey, şu yanıtı verdi:

39
Merve Özbey'e sürpriz bekarlığa veda partisi - Sayfa 4

"KISITLAMAYA GEREK YOK"

Öyle şey olur mu? Tabii ki izin veriyorum. Herkes istediği şeyi yapabilir. Evleniyoruz diye bir şeyleri kısıtlamaya gerek yok. Ben gönlümü birleştirdiğim, sevdiğim birisiyle bir hayat yoluna çıkıyorum. Dolayısıyla arkadaşlarım bir şeyler yaptıkları zaman mutlu oluyorum.

49