Polemik & Kulis
29 Oca 2016 09:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:19

Merve Büyüksaraç havuz medyasını topa tuttu: Komikliği beni benden alıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan eski Türkiye güzeli Merve Büyüksaraç, havuz medyasına sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan eski Türkiye güzeli Merve Büyüksaraç, hakkında, ‘pişman’ olduğu yönünde haberler yapan ‘havuz medyası’nı topa tuttu.

Erdoğan'ın başbakan olduğu dönemde Büyüksaraç, sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden Erdoğan'la ilgili 'Ustanın şiiri' isimli bir şiiri yeniden paylaşmış, bir yıldan dört yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılmıştı. Büyüksaraç, hakaret kastının olmadığını, şiiri komik bulduğu için paylaştığını söylemişti.

"HAKARET OLARAK ALGILANMASINDAN DOLAYI PİŞMANIM"
Dün görülen davanın ilk duruşmasında hakimin, "Pişman mısınız" diye sorduğu Büyüksaraç, şöyle yanıt vermişti: "Yaptığım paylaşımların hakaret olarak algılanmasından dolayı pişmanım."

"HAVUZ MEDYASI TEKZİP YAYINLAYACAK"
Duruşma sonrası 'havuz medyası' olarak tabir edilen, hükümete yakın TV kanalı ve gazeteler, Büyüksaraç'ın, Erdoğan'a hakaret ettiği için pişman olduğuna dair haberler yapmıştı.

Kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımlar yapan Büyüksaraç, kendisinin pişman olduğuna dair haberler yapan 'havuz medyası'na ithafen, "Konuya hakim olmadan hakkimda PİŞMAN başlıklı haber yapan her gazetenin tekzip yayınlamak durumunda kalacağını şimdiden bildirmek isterim! Havuz medyasının komikliği beni benden alıyor" diye yazdı.