Merve Boluğur'dan cesur paylaşım! Beğeni yağdı!

Oyunculuğa ara veren ve geçtiğimiz ay şarkı çıkaracağını açıklayan Merve Boluğur, sosyal medya sayfasından yaptığı dekolteli paylaşımıyla kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Merve Boluğur'dan cesur paylaşım! Beğeni yağdı! - Sayfa 1

Oyunculuk kariyerine ara verdikten sonra YouTube kanalı açıp, sosyal medya işlerine soyunan Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

120
Merve Boluğur'dan cesur paylaşım! Beğeni yağdı! - Sayfa 2

Boluğur, son olarak sütyensiz ve dekolteli paylaşımını sevenlerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin yaptığı cesur paylaşım kısa sürede binlerce yorum aldı.

220
Merve Boluğur'dan cesur paylaşım! Beğeni yağdı! - Sayfa 3

ÇARPICI AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya fenomeni Enes Batur'un Youtube kanalına konuk olan oyuncu Merve Boluğur, cinsellikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine toplamıştı.


320
Merve Boluğur'dan cesur paylaşım! Beğeni yağdı! - Sayfa 4

Boluğur katıldığı programda şu ifadeleri kullanmıştı: "İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli. Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci günden film mi izleyeceğiz? Birinci günden film filan izleyemeyiz."


420