Merve Boluğur, Selen Görgüzel'e öfke kustu! "Onun bunun karısı olarak gündemdesin"

Merve Boluğur, katıldığı programda "Merve okuyamadığı halde şarkı söylüyor. Çok güzel ve yetenekli bir kadın bunu niye kendine yapıyor? Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" diyen Selen Görgüzel'e: Benim kadar güzel değilsin onun bunun...

Merve Boluğur, Selen Görgüzel'e öfke kustu! "Onun bunun karısı olarak gündemdesin" - Sayfa 1

Oyuncu Merve Boluğur, katıldığı programda "Merve okuyamadığı halde şarkı söylüyor. Çok güzel ve yetenekli bir kadın bunu niye kendine yapıyor? Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" diyen Selen Görgüzel'e tepki gösterdi. Boluğur, "Benim gibi güzel değilsin, sesin asıl sesin yok. Onun bunun karısı olarak gündemdesin" dedi.

125
Merve Boluğur, Selen Görgüzel'e öfke kustu! "Onun bunun karısı olarak gündemdesin" - Sayfa 2

Hamdi Alkan ile boşanmasıyla gündeme gelen Selen Görgüzel, dün konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında Merve Boluğur'u hedef aldı. Boluğur'un oyunculuk teklifi alamadığı için müzik sektörüne yöneldiğini ve sesinin güzel olmadığını söyleyen Görgüzel'e cevap gecikmedi.

225
Merve Boluğur, Selen Görgüzel'e öfke kustu! "Onun bunun karısı olarak gündemdesin" - Sayfa 3

"Merve'nin annesi olsam onu pataklarım"
Merve Boluğur'un Antidepresan performansını dinleyen Selen Görgüzel, canlı yayında şunları söyledi:

325
Merve Boluğur, Selen Görgüzel'e öfke kustu! "Onun bunun karısı olarak gündemdesin" - Sayfa 4

"Merve hoş ve iyi bir oyuncu. Hakkını vermem gereken yerde veriyorum. Bu kızcağız sürekli sosyal medyadan okuyamadığı halde şarkı paylaşıyor. Merve artık eskisi kadar sektörde rağbet görmüyor. Proje teklifi de almıyor. Bu yüzden de müzik sektöründe var olmaya çalışıyor.

425