Spor
14 Tem 2022 13:44 Son Güncelleme: 14 Tem 2022 13:46

Mert Müldür'ü isteyen Galatasaray'a La Liga'dan iki rakip!

Teknik direktör Okan Buruk'un özellikle Mert konusunda ısrarcı olması üzerine 23 yaşındaki oyuncuya öncelik veren Sarı-Kırmızılı yönetim, rakamı düşürmek için sıkı bir pazarlık başlattı

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un çok istediği Mert Müldür için Sassuolo ile transfer pazarlığını başladı. Sarı-kırmızılılar'ın kadrosuna katmaya çalıştığı yetenekli oyuncuyu İspanyol ekipleri Sevilla ve Villarreal istiyor.

Savunmaya yapacağı transferlerde yerli isimlere yönelen Galatasaray, stoper listesinde olan Kaan Ayhan'ın yanı sıra sağ beke de Mert Müldür için İtalyan kulübü Sassuolo'ya teklif götürmüştü. Ancak iki oyuncuya karşılık 5 ve 8 milyon euroluk bonservis beklentisiyle karşılaşıldı.

Sabah'ın verdiği habere göre Teknik direktör Okan Buruk'un özellikle Mert konusunda ısrarcı olması üzerine 23 yaşındaki oyuncuya öncelik veren Sarı-Kırmızılı yönetim, rakamı düşürmek için sıkı bir pazarlık başlattı. Bunun yanı sıra Mert Müldür'ü, İspanyol ekipleri Sevilla ve Villarreal de kadrosuna katmak istiyor.