Gündem
11 Mar 2013 18:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

MERHAMET'İN KADROSUNA HANGİ YAKIŞIKLI OYUNCU KATILDI?

Kanal D'nin sevilen dizisi “Merhamet”in oyuncu kadrosuna yakışıklı bir oyuncu daha katıldı..

Kanal D’nin sevilen dizisi “Merhamet”in oyuncu kadrosuna Ahmet Rıfat Şungar da katıldı.                                          

Dizinin bu hafta (13 Mart Çarşamba) ekrana gelecek yeni bölümden itibaren rol alacak olan Şungar, “Atıf” karakterini canlandırıyor.

Tekstil kralının çapkın oğlu
Narin’in (Özgü Namal) patronu Erol Bey’in büyük müşterisinin, bir tekstil kralının oğlu olan Atıf, müthiş sevimli, muzip, çapkın ve etrafa para saçmayı seven biridir. Magazin gazeteleri ve programlarının da vazgeçilmez isimlerindendir. Cüretkâr ve girişken bir kişi olan Atıf, tanıştığı andan itibaren Narin’in peşini bırakmaz. Kısa sürede, kendisi gibi eğlenceli birisi olan Deniz (Burçin Terzioğlu) ile de yakın arkadaş olur ve kızların hayatına iyice yerleşir.

Fırat için yeni rakip
Yıllar sonra karşılaştığı Narin’le yeniden birlikte olmak için önünde pek çok engel  bulunan Fırat (İbrahim Çelikkol), Atıf’ın varlığından rahatsız olmaya başlar.

Başrollerinde;  Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’ın oynadıkları,  yapımını Most Production’ın üstlendiği, Hande Altaylı’nın “Kahperengi” adlı eserinden uyarlanan  “Merhamet”, Çarşamba  akşamları saat 20.00’de Kanal D’de ekrana geliyor.