Dünya
14 Haz 2023 11:59 Son Güncelleme: 14 Haz 2023 12:02

Merdivenlerden düşen güzel oyuncudan acı haber

Güney Koreli aktris Park Soo Ryun, merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti. 29 yaşında hayata veda eden aktrisin organları bağışlandı.

Snowdrop da dahil olmak üzere bir dizi K-dizisinde rol alan Güney Koreli aktris, hafta sonu göateri için Jeju Adası'na gitti. Yetenekli oyuncu evine dönerken merdivenlerden düşerek ciddi bir kaza geçirdi. 11 Haziran'da kaza geçiren Park Soo-ryun hemen hastaneye kaldırıldı. Doktorların müdahaleleri sonrası hayata döndürülen ünlü oyuncu tüm çabalara rağmen komaya girdi.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
29 yaşındaki genç oyuncudan acı haber geldi. Kore medya kuruluşu Soompi'ye göre, Snowdrop'un yıldızı Park Soo-ryun'un beyin ölümü gerçekleşti.

ORGANLARI BAĞIŞLANDI
Güzel oyuncunun acı haberle sarsılan ailesi ise diğer insanlara umut ışığı olabilmek için kızlarının organlarını bağışlamaya karar verdi.

ANNESİNDEN ACI PAYLAŞIM
Soo-ryun'un annesi ise yaptığı paylaşımda, "Sadece beyni bilinçsiz ve kalbi hala atıyor. Umutsuzca organlara ihtiyaç duyan biri olmalı. Annesi ve babası olarak, kalbinin birine gittiğini ve attığını düşünerek rahat yaşayabileceğiz" dedi.