Magazin
03 Ağu 2018 17:14 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:47

Meral Kaplan'dan darp görüntülerine açıklama!

Ünlü manken Seçkin Piriler, evinde misafir ettiği yakın arkadaşı Meral Kaplan'la kavga etmişti

Eski eşi Kaan Tangöze'nin hediye olarak aldığı Bodrum-Gündoğan'daki evinde oyuncu arkadaşı Meral Kaplan'la tatil yapan sunucu Seçkin Piriler, arkadaşının eleştirilerine tahammül edemeyip kavga ettiği iddia edilmişti.

Basında çıkan haberlerin ardından Piriler, sosyal medya hesabından açıklama yayınlayarak, şu ifadelerini kullandı:

"Haberlerle ilgili söylemek istediğim birkaç şey var. Çok büyüsün istemediğimiz için ufak tartışmamızı doğrulamak istemedik. Çünkü bizim tartışmamız kardeş kavgası. Her evde olabilen bir tartışmaydı. Dallanıp budaklamasını istemiyoruz. Meral ile barıştık bile aramızda problem yok"

'2. Sayfa' programının haberine göre; Seçkin Piriler ile Meral Kaplan'ın kavga görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde, 38 yaşındaki Seçkin Piriler'in darp izleri dikkati çekti.



Konu ile ilgili olarak Meral Kaplan, canlı yayına bağlanarak tüm yaşadıklarını programda anlattı.

Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

"Evet küçük bir tartışma yaşadık, ama itiş kakış olmadı. Ben anlamıyorum, böyle bir şey yok, biz 20 senelik arkadaşız. Seçkin’in fotoğrafları eski fotoğraflar ve bu konudan dolayı basını mahkemeye verecekmiş. Saçma sapan şeyler, çok çirkin. Benim mahkemem var ve beni bu şekilde rahatsız etmeleri çok çirkin. Seçkin’de zor bir dönemden geçti, bende geçiyorum. Biz bazen tartışıp da sonrasında birbirine gülen insanlarız. Sizin sayenizde daha da güzel barıştık. Benim tırmık izleri ile ilgili bir alakam yok. Ben Seçkin’i gerçekten çok seviyorum. Böyle bir şey yok. Nedense bu tarz haberlerin tam boşanma dönemine denk gelmesi garip geliyor.”